Jevnlid Garden
Ekte handverk og god smak
På garden Jevnlid blir det laga gode kjøt- og spekematprodukt. Respekt for og kjærleik til handverkstradisjonane er nokre av dei viktigaste ingrediensane.
På Jevnlid er dei lidenskapeleg opptekne av å ivareta den rike lokale matkulturen. Dei lagar herleg tradisjonsrik mat der tida og det tradisjonelle handverket avgjer smaken. Til dømes brukar dei 2-3 månadar på å lage Spekepølsa, inkludert 5-8 veker modning. Slik får dei fram kjøtet sin unike eigensmak heilt utan tilsetningsstoff. Alt kjøtet
På Jevnlid er dei lidenskapeleg opptekne av å ivareta den rike lokale matkulturen. Dei lagar herleg tradisjonsrik mat der tida og det tradisjonelle handverket avgjer smaken. Til dømes brukar dei 2-3 månadar på å lage Spekepølsa, inkludert 5-8 veker modning. Slik får dei fram kjøtet sin unike eigensmak heilt utan tilsetningsstoff. Alt kjøtet
På garden Jevnlid blir det laga gode kjøt- og spekematprodukt. Respekt for og kjærleik til handverkstradisjonane er nokre av dei viktigaste ingrediensane.
På Jevnlid er dei lidenskapeleg opptekne av å ivareta den rike lokale matkulturen. Dei lagar herleg tradisjonsrik mat der tida og det tradisjonelle handverket avgjer smaken. Til dømes brukar dei 2-3 månadar på å lage Spekepølsa, inkludert 5-8 veker modning. Slik får dei fram kjøtet sin unike eigensmak heilt utan tilsetningsstoff. Alt kjøtet i spekepølsene, julepølsene og kjøtbollane kjem enten frå eigen produksjon eller frå nabogardane rundt.
I sommarsesongen vil det vere mogleg å kjøpe spekepølser og anna lokalt handverk i ei sjølvbetjeningbod langs Panoramavegen.
Respekten for mattradisjonane kjennest i smaken.
Produkt:
NATURLID: Inneheld 85 % storfe og 15 % fett av svin, salt
CHORIZO DE LIDA: 86 % storfe, 15 % fett av svin, salt, pepar, fenikkel, kvitløk, spansk paprika og rødvin
FJELLANSK SALAMI: Svin 80 %, 20 % storfe.Salt, Kvitløk, fennikel og pepar
På Jevnlid er dei lidenskapeleg opptekne av å ivareta den rike lokale matkulturen. Dei lagar herleg tradisjonsrik mat der tida og det tradisjonelle handverket avgjer smaken. Til dømes brukar dei 2-3 månadar på å lage Spekepølsa, inkludert 5-8 veker modning. Slik får dei fram kjøtet sin unike eigensmak heilt utan tilsetningsstoff. Alt kjøtet i spekepølsene, julepølsene og kjøtbollane kjem enten frå eigen produksjon eller frå nabogardane rundt.
I sommarsesongen vil det vere mogleg å kjøpe spekepølser og anna lokalt handverk i ei sjølvbetjeningbod langs Panoramavegen.
Respekten for mattradisjonane kjennest i smaken.
Produkt:
NATURLID: Inneheld 85 % storfe og 15 % fett av svin, salt
CHORIZO DE LIDA: 86 % storfe, 15 % fett av svin, salt, pepar, fenikkel, kvitløk, spansk paprika og rødvin
FJELLANSK SALAMI: Svin 80 %, 20 % storfe.Salt, Kvitløk, fennikel og pepar
Info:
- Telefonnummer: +47 90 97 93 26
- Nettside: http://jevnlidgarden.no/index.html
- Kontakt e-post: post@jevnlid.no
- Visiting address: Panoramavegen 1420 Postal Address: 6795 Blaksæter